2018 m. lapkričio 13 d. - 2 min skaitymo

"Tawk" - ieškantiems kokybiško "Live chat"

Šį straipsnį norėčiau pradėti neįprastai nuo "Tawk" kliento istorijos. "Onsite storage" įmonė pardavinėja ir nuomoja naujus ir naudotus konteinerius. Prekybą vykdo globaliai t.y visame pasaulyje. Įmonės savininkas Gregg nuolatos ieškodavo naujų sprendimų, kurie pagerintu vykdomą veiklą, pagerintu klientų patirtį. Nors skamba juokingai, tačiau gyvos pagalbos įdiegimas internetinėje svetainėje padarė perversmą Greggo vykdomoje veikloje.

"Mes pradėjome eksperimentuoti su Tawk gyva pagalba ir... tikrai nuoširdžiai buvome nustebinti. Gaudavome šimtus užklausų ir naujų pokalbių ir net pradėjome samdyti mokamą konsultantą. - "Gregg Schoenborn, CEO Onsite Storage Solutions".

Kodėl "Live chat" toks svarbus internetinei parduotuvei?

Sekantį kartą, kai ieškosite sau naujo pirkinio patikrinkite save ir suprasite savo klientus. Darant sprendimus mums visiems kyla klausimų. Ar šis produktas geriau nei šitas, ar laiku gausiu prekes, ar taikomas garantinis, ar galėsiu grąžinti. Ir deja, nors didžioji dalis atsakymų pateikta parduotuvėje, prie prekės mes vis tiek norime patvirtinimo. 

Iš kitos pusės, tai geras laikas, kai klientą galime paversti pirkėju po sėkmingos ir kokybiškos konsultacijos. Jus ne tik gausite pardavimą, tačiau ir padidinsite šansą, jog klientas taps Jūsų lojaliu pirkėju, kuris rekomenduos Jūsų internetinę parduotuvę ir kitiems savo pažįstamiems.

Tawk - kokybiškas "Live chat" pasirinkimas elektroninėms parduotuvėms

Kodėl verta rinktis "Tawk"?

Jus galvojate, jog tai reklaminis straipsnis? Tikrai ne. Tai nuoširdus patarimai, nes teko išbandyti daugiau nei tuziną skirtingų platformų (iš nemokamų pasirinkimų). Ir galutiniame variante pasirinkau ir džiaugiuosi "Tawk":

  • "Live chat" užkraunamas tik užkrovus svetainę. Tai nelėtina Jūsų el.parduotuvės.
  • Galimybę sukurti daug "widget" skirtingom kalbom ir svetainėm
  • Paruoštas PrestaShop "Tawk" modulis
  • Dekstop programa, mobilioji aplikacija papildomui patogumui
  • Pritaikyta lokolizacija - Lietuvių kalba galima
  • Galimybė pokalbį paversti užduotimi ir perkelti į "Ticket" sistemą

Kaip jau supratote, tai visapusiškai išdirbtas sprendimas nuo lokalizacijos iki pritaikymo galybei projektų. Jums užtenka vienos paskyros ir galite administruoti penkis skirtingus "Live chat`us" per skirtingas parduotuves.

Ir žinoma dar keletas papildomų ir itin gerų privalumų, jog tai daugiau nei gyva pagalba. Jus galite pokalbį perkelti į "Ticket" sistemą ir skirstyti dirbantiems vadybininkams.

Keletas faktų

"Tawk" gyvą pagalbą naudoja tokios įmonės, kaip interneto vizija - serveriai.lt, pro.hostingas.lt, sertifikatai.lt, dedikuoti.lt, rackray.com. Ir žinoma, tikrai ne vienas didesnis projektas, tai tik įrodo, jog šis pasirinkimas - kokybiškas ir patikimas.

Tawk yra visiškai nemokamas! O koks Jūsų išbandytas ir patikrintas "Live chat" Jums geriausias?

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku