2016 m. balandžio 25 d. - 2 min skaitymo

Verslo idėja: prekių vaikams el. parduotuvė

Kaip žinome, kas pasaulyje populiaru - tas tampa populiaru ir pas mūsų (žinoma, tikrai verta giliau viską išsityrinėti ir įsivertinti galimybes). Tačiau, kaip Jums idėja? Pardavinėti prekes vaikams internetu. Ne tik pardavinėti, o tapti lyderiais, specializuota parduotuve, kuri pasiūlytu geriausias sąlygas ir kainas. Svarstėt apie tokią idėją? Skubėkite įgyvendinti. Šiuo metu, net tokia gigantai, kaip Amazon, Target, Wal-Mart tiesiog tarpusavyje kovoja ir varžosi dėl šios auditorijos ir pardavimų. 

Faktai ir statistika

Mūsų dabartinė karta - interneto ir kompiuterių karta. O ateinanti karta - galime tik pafantazuoti kiek ir kaip viskas pažengs ir turės įtakos mūsų gyvenimui. Atsižvelgiant į tai, jaučiamas stiprus pagyvėjimas ir perkamumo galia kalbant apie vaikų prekes ("supakuotų prekių grupė") internetu. Jauni tėveliai tiesiog žiūrisi geresnių kainų, patogesnio pristatymo (reikia dažnai, daug), geresnės kokybės.

Kalbant apie supakuotas prekes, tai pagal Stefany Zaroban, šioje dalyje net 20 % sudaro prekių vaikams pardavimai. Tai daugiau nei 30 milijardų JAV dolerių.

Apskritai, tai įvardijama, kaip viena konkurencingiausių ir geriausių sričių DABAR. Ir žinoma, ne nuostabu, jog dėl šios srities aktyviai varžosi didžiausios el. parduotuvės. 

Statistika paruošta atsižvelgiant į pardavimus Amerikoje (internetu ir parduotuvėse). Internetiniai pardavimai sudaro - 9 milijardus JAV dolerių.

Rezultatai

Pernais, įmonė "Honest Company Inc." išaugo 75 % - 261.1 milijonų JAV dolerių.

Įmonė - "BabyHaven.com" išaugo 65 % - 53,1 milijonų JAV dolerių.

Įmonė "Albee Baby" - 5.0 % - 21,3 milijonų JAV dolerių.

Amazon įkūrė naują el.parduotuvę - https://www.diapers.com/

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku