2018 m. lapkričio 29 d. - 2 min skaitymo

Atnaujintas PrestaShop Venipak modulis

Norime pasidžiaugti ir pranešti, jog atnaujinome PrestaShop Venipak modulį! Tai antroji modulio versija, kurią papildėm prašytais Venipak "Pickup" taškais ir atlikom suderinamumo darbus su PrestaShop 1.6 vieno puslapio krepšeliu.

Kas yra Venipak Pickup punktai?

Venipak Pickup punktai – tai Jums patogiose vietose esančios parduotuvės ar paslaugų centrai, kuriuose galite tiek priduoti, tiek atsiimti siuntą. Pickup punktai atviri tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais. Jums nebereikės niekur skubėti! Pakeliui į darbą ar į namus stabtelsite ir lengvai ir patogiai priduosite ar atsiimsite savo siuntą.

Venipak Pickup punkto privalumai:

  • Vietos atrinktos galvojant apie Jūsų patogumą;
  • Galimybė iš anksto nukreipti ir atsiimti siuntą artimiausiame Pickup punkte jei siuntos pristatymo laiku būsite ne namuose (gavus Venipak SMS apie siuntos pristatymą, pasirinkite pristatymą į Pickup punktą);
  • Punktai priima išankstinio apmokėjimo siuntas.

Atsiimti siuntas iš Pickup siuntų punkto yra itin greita ir paprasta. Kai siunta bus pristatyta į Pickup punktą, gausite SMS žinutę su reikalinga informacija: siuntos numeris, atsiėmimo kodas, punkto pavadinimas, adresas ir darbo laikas. Viskas vienoje žinutėje.

Atsiimant siuntą Venipak Pickup punkto darbuotojui tereikės pasakyti siuntos atsiėmimo kodą, sudarytą iš 6 skaitmenų. Pickup punkto darbuotojas patikrins ar siuntos atsiėmimo kodas teisingas ir perduos Jums skirtą siuntą.

Kaip atnaujinti Venipak PrestaShop modulį?

Jeigu jau naudojate Venipak modulį Jums užtenka parsisiųsti naujesnę modulio versiją, įkelti kaip naują modulį ir įsijungus modulio konfigūravimą paspausti - "atnaujinti". Vienas paspaudimas ir modulis pilnai atsinaujins į 1.0.2 versiją ir pasipildys "Pickup" punktų funkcionalumu.

Kitu atveju, jeigu esate naujas vartotojas tai Jums užtenka parsisiųsti modulį ir atlikti įprastą PrestaShop modulio diegimo procesą.

PrestaShop Venipak modulis

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku