2016 m. kovo 14 d. - 2 min skaitymo

Atsiskaitymas už prekes banko kortelėmis

Pats asmeniškai visad klientams rekomenduoju kaip įmanoma praplėsti prekių pristatymo pasirinkimą ir atsiskaitymo galimybes. Ankščiau jau teko kalbėti apie kurjerius, mokėjimus, tačiau šiandiena norėčiau išskirti ir aptarti ganėtinai naują mokėjimo būdą Lietuvoje - atsiskaitymas banko kortelėmis (debeto ir kreditinė). Ką manot Jus apie tai?

Tai itin populiarus, o gal net populiariausias mokėjimo būdas pasaulyje. Visame pasaulyje žmonės atsiskaitinėja už prekes savo banko kortele už įvairius pirkinius, įvairiuose šalyse, el.parduotuvėse greitai ir sėkmingai. O Lietuvoje? Tai itin retai randamas mokėjimo būdas. Kodėl? Kodėl klientams nesiūlomas toks populiarus mokėjimo būdas? 

Mokėjimo sistemos

Pačiam asmeniškai teko susidurti ir išbandyti mokėjimus banko kortelėmis ir galiu patvirtinti, jog žmonės drąsiai renkasi šį mokėjimo būdą. Ar rinksis pas Jūsų? Manau, jog tikrai verta išbandyti ir įvertinti naudą. Taigi, žemiau pateiksiu keletą mokėjimų sistemų, kurias teko išbandyti asmeniškai ir trumpai įvertinsiu.

1. Cardinity (virtualus mokėjimo kortelių skaitytuvas).

Cardinity paslaugą teikia UAB Click2Sell - licencijuota mokėjimo įstaiga, reguliuojama Lietuvos banko ir veikianti visoje Europos Sąjungoje. Siūlome lengvai įdiegiamą "Virtualaus mokėjimo kortelių skaitytuvo" paslaugą, kurios dėka galėsite saugiai ir efektyviai priimti mokėjimus debeto ir kredito kortelėmis internetu iš viso pasaulio. Paslaugą teikiame elektroninės komercijos verslams Lietuvoje ir Europos Sąjungoje.

Įmonė dirba kartu su:

Mokėjimo būdai

Įmonė turi paruošta PrestaShop modulį, kurį užteks Jums įdiegti, suvesti prisijungimo informaciją ir mokėjimo būdas paruoštas! 

Daugiau informacijos rasite: www.cardinity.lt

2. PayPal.

Ar žinojote, jog įsidiegus oficialų PayPal modulį turite galimybę naudoti ne tik atsiskaitymus paypal`u, tačiau ir banko kortelėmis? Paypal modulis suteikia galimybę atsiskaityti kredito ir debeto kortelėmis.

Modulį rasite: http://addons.prestashop.com/en/1748-paypal.html

Paypal sąskaitos kūrimas: www.paypal.com

Paypal įkainiai: https://www.paypal.com/lt/cgi-bin/webscr?cmd=_display-fees-outside

3. Paysera

Taip! Visų mėgstama, naudojama ir populiarioji Paysera taip pat siūlo atsiskaitymo galimybę kredito ir debeto kortelėmis. Deja, truputį pamelavau, nes asmeniškai Payseros mokėjimo kortelėmis neteko išbandyti, tik skaičiau ir peržiūrėjau informaciją.

Galimos kortelės - Visa, Visa Electron, MasterCard ar Maestro mokėjimo kortelė, naudojama Transakcijoms vykdyti. 

Platesnė informacija: https://www.paysera.lt/sutartys/imoku_surinkimas_internetu_mokejimo_kortelemis.html

Kilus klausimams manau galite drąsiai kreiptis į Payseros konsultaciją ir sulauksite visų atsakymų.

Apibendrinimas

PrestaShop - Atsiskaitymas banko kortelėmis

Įmokų surinkimas kredito ir debeto kortelėmis tikrai geras ir šiuolaikiškas pasiūlymas. Pats asmeniškai galvoju, jog pirkėjai Lietuvoje tikrai šiuolaikiški, o ypač jaunimas, todėl būtu tikras nuostolis neišbandyti ir nepasiūlyti tokio tipo atsiskaitymo. 

Įdomus faktas ir tai, jog PrestaShop jau įprastai siūlo galybę mokėjimo modulių, kurie visiškai nemokami, tačiau tiekėjai - užsienietiškos įmonės. Bet ar tai ką keičia? Ne. Tikrai verta pasidomėti, panaršyti, o galbūt rasite ir geresnius įkainius siūlančias įmones. 

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku