2019 m. vasario 14 d. - 4 min skaitymo

Elektroninių parduotuvių kūrimas: renkames dizainą

Jūsų elektroninės parduotuvės dizainas daugeliu atvejų yra lemiamas veiksnys daugeliui klientų - ar pirkti iš jūsų, ar ne. Per pirmas sekundes klientas identifikuoja Jūsų veiklą, įvertiną pasitikėjimą, pajaučia svetainės greitį. O ką jau kalbėti apie patogumą naršant, informacijos išdėstymą ir pirkimo etapą. Išsirinkti tinkamą šabloną gali būti labai sudėtinga. Kaip išvengti klaidų ir išsirinkti tinkamą šabloną?

PrestaShop elektroninių parduotuvių kūrimas

Kaip to išvengti, ar tikrai reikia investuoti tūkstančius eurų į kūrėjus ir dizainerius, kad sukurtumėte unikalų ir profesionalų dizainą? Jeigu tik biudžetas leidžia, tai tikrai pritarčiau unikalaus dizaino ruošimui. Šios srities profesionalai nuolatos domisi tendencijomis ir turi tikrai gerų idėjų, kas yra aktualu būtent Jūsų srityje. Kodėl unikalus dizaino ruošimas geriau?

  • Susikursite profesionalų ir kokybišką dizainą
  • Naujausios tendencijos, išdirbti vartotojo patirties sprendimai
  • Individualiai pritaikyta Jūsų vykdomam verslui
  • Užtikrinate kodo kokybę, lengviau plėsti / koreguoti pagal turimas analizes / statistiką

Kas kuriama individualiai, visada turi didesnę vertę ir gali būti išdirbta stipriau, tačiau Jūs taip pat galite sutaupyti ir išsirinkti mokamą šabloną (50 - 150 Eur), kuris pilnai tarnaus, bus pakankamai geras ir padės Jums sutaupyti.

Populiariausios PrestaShop šablonų (dizainų) svetainės, kuriuose galite įsigyti, pvz., „ThemeForest“, „TemplateMonster“ ir „https://addons.prestashop.com/en/3-templates-prestashop“. Žinoma, atkreipkite dėmėsį į šablono suderinamumą su PrestaShop versija ir paskutinį atnaujinimą. Jeigu šablonas nėra atnaujinamas, tai galimai, jog nesulauksite didelio dėmėsio iš kūrėjo, o šablono spragas spręsite patys. Pamėginkime apžvelgti, kodėl šablonas gali būti pranašesnis pasirinkimas?

  • Tai nereikalauja 1 - 2 mėn laiko piešiant / karpant ir perkeliant dizainą ant PrestaShop sistemos
  • Tai kainuos dešimtimis kartų mažiau, nei ruošiant individualų dizainą
  • Šablonai yra lengvai valdomi (turinys)
  • Modernūs sprendimai, patraukli išvaizda

PrestaShop mokami šablonai tikrai turi gerų argumentų, tačiau norėčiau pabrėžti ir kelias aktualias problemas. Per pastaruosius metus stipriai suprastėjo šablonų kokybė. Išskirtinai daug modulių, "page builder" integracija, lengvas valdymas klientui ir šablono pritaikymas. Deja, šie malonumai stipriai atsiliepia parduotuvės greičiui ir resursų naudojimui. Jeigu Jūsų išsirinktas šablonas veikia prastai, lėtai bandomosiomis sąlygomis, tai esant lankomumui Jus ne tik tai pajusite, tačiau tai gali būti labai rimta problema Jūsų e-parduotuvei.

Siekiant išvengti tokio nemalonaus scenarijaus, rekomenduojame išsirinkti sklandžiai veikiančią, neperkrautą efektais ir funkcionalumu. Šablonas privalo būti itin greitas "demo" rėžimu. Rinkitės brangesnį, bet kokybiškesnį. Patikrinkite visus puslapius ir bazines vartotojo funkcijas.

PrestaShop dizaino prisitaikymas

Abejoju, ar tokių šablonų yra (didžioji dalis naudoja populiariausius dizaino karkasus, kurie yra adaptyvus), tačiau privalote patikrinkit, ar šablono mobili versija Jus tenkina. Mobiliųjų auditoriją yra viena svarbiausių šiomis dienomis. Patikrinkite, ar naršyti lengva, patogu ir visi reikiami elementai lengvai randami. Patikrinkite mobilios versijos greitį.

Neskubėkite rinktis

Visi norime, jog parduotuvė startuotu greičiau ir dažnai viską skubiname be jokio pagrindo. Tačiau, kiek kartų skubant prisidarėt papildomų problemų? Manau ne kartą ir ne du.

Tai galioja ir renkantis šabloną. Išsirinkite dešimt tinkamiausių šablonų peržvelgus themeforest, addons, templatemonster svetaines ir išsirašykite į failą. Atlikite patikusių šablonu analizę, funkcionalumą, įvertinkite greitį, išdėstymą. Apsvarstykite viską ir išsirašykite kas jums patinka, o kas nepatinka šablone. Tikėtina, jog tokiu būdu išsirinksite kelis geriausius šablonus, o galutinis variantas bus geriausias.

Keletas geresnių pavyzdžių

Išrinkau kelis geresnius pavyzdžius elektroninių parduotuvių, turinčių modernius, patogius dizainus. Žinoma, Jus tikrai neturite sekti mano pavyzdžiai, ar mano pavyzdžiai Jums patikti. Pasirinkti šablonai yra tarpinis variantas tarp vartotojo, kuris siekia susikurti e-parduotuvę ir techninių sprendimų. Šablonas lengvai valdosi, turi nemažai funkcionalumo, tačiau yra ganėtinai spartus ir veikia sklandžiai.

1. Iqit Warehouse demo6

Kokybiški PrestaShop šablonai

Pirmas krovimosi greitis: 2.18 sek. Antras - 1.38 sek. Tai tikrai geri rezultatai, be jokių papildomų veiksmų, tai garantuoja, jog darbinėmis sąlygomis greitis išliks pakankamai geras.

Pati svetainės išvaizda tikrai patraukli, integruota įdomių sprendimų ir puikiai tinka prekiaujant laikrodžiais, rūbais, išskirtine produkcija (apyrankės, rankinės, batai ir kt).

2. Iqit Warehouse demo9

PrestaShop elektroninių parduotuvių kūrimas

Labai patrauklus pagrindinis šablono puslapis, kurį galime puikiai pritaikyti įvairiomis tematikomis. Šablonas labai greitas, naršymas sklandus, o visi reikiami elementai vietose. Mano akimis, tai šablonas, kuris nesudėtingai gali būti pritaikomas pagal Jūsų poreikius (spalvos, šriftai, papildomas funkcionalumas).

Paskutiniai patarimai

Norėčiau paklausti Jūsų, ar tikrai mėgstate Alibaba, Amazon, Ebay dizainą? Žinoma, visi esame įpratę, bet tendencijos keičiasi, vartotojo įpročiai keičiasi ir asmeniškai galvoju, jog šiuolaikinės parduotuvės vis labiau tobulės ir primins žiūrimus šablonus. Jeigu iškilo abejonių, kokį šabloną geriau pasirinkti, parašykite mums savo klausimus, ir mes su jumis susisieksime ir pasistengsime padėti pasirenkant. Rinkitės lėtai, apgalvotai, tačiau kokybiškai!

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku