2016 m. kovo 25 d. - 3 min skaitymo

Kaip sukurti kokybišką el.parduotuvę su ribotais ištekliais (II)?

Antroji straipsnio dalis arba planas B, kaip sukurti kokybišką el.parduotuvę turint ribotas finansines galimybes? Šiame straipsnyje tiek neišsiplėsime, tačiau paminėsime antrąjį variantą, kuris tikrai puikiai tinka siekiant GREITAI ir KOKYBIŠKAI ir PIGIAI sukurti elektroninę parduotuvę. Trys žodžiais, kurie nesiderina, taip? Tačiau, toks variantas tikrai įmanomas.

Darbų pradžia

Kaip ir visados, visiems, tai viskas prasideda nuo turinio valdymo sistemos t.y PrestaShop įdiegimo. Įdiegus ir pasileidus PrestaShop susiraskime sau tinkamą, geriausiai pritaikomą PrestaShop šabloną. Iškarto sakysite, tačiau mes nenorime šablono? Mes norime būti unikalūs? Tačiau, tai tikrai neįmanoma su minimaliu ir ribotu biudžetu. Bet nereikia iš anksto nusistatyti. Pasistengsiu įrodyti, kodėl šablonas gali būti visai puikus variantas.

Pirktinio šablono pliusai:

  • 1. Greitai įdiegiama PrestaShop tema
  • 2. Galybę suprogramuotų modulių, kurie Jums pasitarnaus
  • 3. Paruošta mobili versija
  • 4. Nuolatinis temos atnaujinimas ir klaidų taisymas
  • 5. Įprastai sulauksite tikrai kokybiškos pagalbos iš temos kūrėjo.

Investuodami 50 - 100 Eur galite įsigyti kokybišką, išdirbtą ir pilnai paruoštą PrestaShop temą. Ji bus kokybiškai suprogramuota, pritaikyta įvairioms rezoliucijoms. Įprastai temų kūrėjai turi sukaupę didžiulę patirtį, tai struktūros, pateikimo variantai taip pat bus įdomus - efektai, išdėstymas, šriftai, dydžiai. Tema bus optimizuota, jog veiktų sparčiai. 

Investuodami nedidelę sumą mes gauname itin gerą pradinį paketą, kurį lengvai galime prisitaikyti pagal savo poreikius, nes temoje pateikta puslapių variacijos nuo A iki Z. Pateikti keli dizaino, spalvų variantai. Kas mums trukdo investuoti laiko, truputį pinigų ir "pritempti" temą jog ji atrodytu unikaliai ir tiktu mūsų įmonės įvaizdžiui? 

Priktinio šablono minusai:

  • 1. Įprastai pastebiu, jog temų valdymas būna glaudžiai susijęs su kurtais moduliais ir stipriai perdarytas lyginant su įprastine PrestaShop tema. Siekiant pasikeisti viską - teks praleisti nemažai valandų, kol viską išnagrinėsite.
  • 2. Įvardinsiu tai kaip minusą - visko daug. Tikrai nesuprantu, kodėl žmonės bijo pašalinti nereikalingus elementus? Įsidiegia mokamą temą ir palieka viską kas sukurta - prekių skaidrės, gamintojų skaidrės, klientų komentarai, visi socialiniai puslapiai, šimtas reklamų, žymių blokas, mokėjimo blokas ir kiti elementai... Išmeskime nereikalingus elementus. 
  • 3. Visi mokami PrestaShop moduliai įprastai ruošiami ant įprastos temos, tai galite susidurti su smulkiais niuansais.
  • 4. Jeigu neinvestuosite laiko, pinigų ir neprisitaikysite šablono pagal save, tai turėsite šabloninį variantą.

Žinoma, vienam tai minusai, vienam tai pliusai, tačiau visais atvejais, tai elektroninės parduotuvės kūrimas pagal B variantą tikrai turi daugiau teigiamų pliusų, nei minusų, nes:

  • 1. Susikursite parduotuvę greitai
  • 2. Investicijos minimalios
  • 3. Užtikrinta kokybė
  • 4. Naujausios technologijos ir sprendimai

Dažnai tenka pastebėti, kai klientai bando savo jėgomis kurtis parduotuvę ir mėnesių mėnesiais tiesiog bando. Taigi mūsų pagrindinis tikslas sukurti parduotuvę ir pradėti sėkmingą veiklą, taip?

Kur galima rasti temų?

http://themeforest.net/category/ecommerce/prestashop

http://addons.prestashop.com/en/3-templates-prestashop

Tai pagrindiniai mokamų temų šaltiniai. Prieš pirkdami būtinai pasitikrinkite temos palaikomas PrestaShop versijas.

PrestaShop tema I
PrestaShop tema II
PrestaShop tema III
PrestaShop tema IV

Sekmės renkantis, sekmės įgyvendinant idėjas ir kuriant verslą!

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku