2018 m. lapkričio 3 d. - 3 min skaitymo

Kodėl pašto kodas tampa toks svarbus?

Vos keletas metų atgal didžioji dalis internetinių parduotuvių vengdavo pašto kodo laukelio parduotuvėje dėl galimų grėsmių - prarastas pardavimas, ilgesnis apsipirkimo procesas. Tačiau, tendencijos keičiasi priverstinai dėl technologinių sprendimų. 

Nauji technologiniai sprendimai

Didžioji dalis elektroninių parduotuvių savininkų (PrestaShop) vos keliais paspaudimais gali optimizuoti logistikos procesus su DPD, Omnivos, LP Express ar venipak siuntimo moduliais. Daugiau jokių ilgų procesų pildant siuntinio informaciją ir švaistant valandų valandas prie užduoties, kurią galima atlikti automatizuotai.

Deja, šis procesas reikalauja tikslaus kliento pašto kodo kas skatina internetines parduotuvės grįžti ir reikalauti kliento pašto kodo ir taip apsunkinti visą pirkimo procesą. Įsivaizduokite, jeigu klientas atėjo mobiliuoju įrenginiu ir mintinai nemoka pašto kodo? Jam reikia palikti svetainę, ieškoti pašto kodo kas gali privesti prie apleisto krepšelio ir mažesnių pardavimų. Kaip galime tai išspręsti?

Pašto kodų API

Ganėtinai pigi ir patraukli alternatyva, tai "postit.lt" siūloma pašto kodų API. Jums užtenka susisiekti su administracija, gauti API raktą ir suprogramuoti, jog įvedus adresą klientui automatiškai pasiūlyti / įvestu pašto kodą.

PrestaShop postit.lt integracija automatinei pašto kodų paieškai

Tokia integracija užtikrins, jog vartotojas nepabėgs iš svetaines, nes pašto kodas bus surandamas automatiškai! Ir papildomas laukelis visiškai neprailgins pirkimo proceso, nes bus užpildytas automatiškai.

Jeigu Jus naudojate PrestaShop 1.7 e-komercijos turinio valdymo sistema, tai siūlome Jums išbandyti mūsų sukurta postit.lt PrestaShop modulį . Tai visiškai nepriklausomas modulis, jokių sistemos perrašymų ir veikia greitai ir sklandžiai! Nepraraskite pardavimų.

Kaip veikia pašto kodų API?

Įdiegus PrestaShop modulį Jums užtenka įvesti gautą API raktą ir modulis įsigalios. Tolimesnė logika atrodo taip:

  • Vartotojas įveda adresą
  • Vartotojas įveda / pasirenka miestą
  • Pašto kodas automatiškai būna užpildomas pagal miestą ir įvesta adresą

Kas būna, jeigu randami keli pašto kodai? Tokiu atveju, pašto kodas paliekamas tuščias, jog nenukreipti siuntos klaidingai. Žinoma, tokie atvejai vienetiniai, tačiau galimi dėl pasikartojančių pavadinimų ar postit.lt grąžinamų rezultatų tikslumo.

PrestaShop modulis neatlieka jokios logikos ieškant pašto kodo tik kreipiasi į postit.lt API ir gauna rezultatus.

Aktuali informacija verslui

Omniva atnaujina savo sistemą ir pašto kodai tampa dar svarbesni! Siuntos be pašto kodo bus pristatomas diena ilgiau.

Įdiegėme naują technologinį sprendimą, kurį pradėsime taikyti nuo lapkričio pradžios. Atnaujinimai pagreitins mūsų darbą bei siuntų pristatymą. Automatizuota sistema skenuos siuntų pašto kodus ir iš karto skirstys, į kurį miestą keliauja siuntinys. Jeigu mūsų skeneris nematys gavėjo pašto kodo, arba jis bus nurodytas neteisingai, tuomet procesas taps rankiniu ir siuntos pristatymas gali užtrukti papildomą darbo dieną. Todėl primygtinai rekomenduojame visada nurodyti tikslų gavėjo pašto kodą ir tokiu būdu užsitikrinti, kad jūsų siuntinys pasieks adresą pačiu greičiausiu keliu.

PrestaShop postit.lt API integracijos modulis

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku