2015 m. spalio 17 d. - 3 min skaitymo

Kodėl PrestaShop viena geriausių e-komercijos platformų?

E - komercija - dažnas ir madingas žodis virtualiame pasaulyje. O tiksliau - tai itin madinga sąvoka. Nenuostabu, jog elektroninių parduotuvių skaičius nuolatos auga, o priežastys ganėtinai paprastos - žmonės nori tapti nepriklausomais, pasinaudoti šiuolaikinėmis galimybėmis ir įkurti savo smulkųjį verslą. Ar gi nebūtu nuostabu turėti nedidelę elektroninę parduotuvę, kuri nereikalauja 8-9 val / per dieną, tačiau generuoja jums 1000 - 2000 Eur pelną? Žinoma, tai nuostabu ir patrauklu. Dažniausiai tokio verslo pradžia - platformos paieškos. Kokią e - komercijos platformą naudoti būsimai elektroninei parduotuve? Atiduodu savo balsą ir rekomendaciją už PrestaShop!

Lengvas platformos naudojimas

Platformos valdymas vienas iš svarbesnių aspektų. Taigi su sistema reikės dirbti kiekvieną dieną! PrestaShop sistema vertinama labai gerai praktiškumo atžvilgiu. Sistemos diegimas, papildomų modulių (funkcijų) diegimas, sistemos valdymas labai paprastas ir nereikalauja jokių techninių žinių. Faktas: tenka pastebėti, jog dažnai žmogus išsigąsta išvydęs valdymą, nes labai platus funkcionalumas, tačiau siekiant pradėti verslą Jums tikrai visko nereikės ir sudėtinga nebus!

Įsidiegti platformą ir pradėti ją naudotis užtruksite vos keletą minučių!

Dizainas ir moduliai

Prestashop dizainai ir prestashop moduliai... Galybių galybės. Nuo nemokamų iki itin brangių dizainų ir modulių. Tikriausiai vienas iš geriausių dalykų, jog platforma itin populiari ir aktyvi - nuolatos kuriami nauji dizainai, nauji moduliai, kas padės visiems atrasti ko ieško. Tiesa, labai daug ir nemokamų dizainų, modulių, kurių tiesiog reikia paieškoti.

Nepamirškite! Mūsų svetainėje taip pat galite rasti įvairių PrestaShop modulių.

Laisvumas

Prestashop sistema išsiskiria savo kokybe. Sistema kurta galvojant apie verslą, todėl smarkiai ištobulintas funkcionalumas - sąskaitų rašymas, administravimas, mokėjimai, priekių pristatymas ir likučių valdymas. Stipriai padirbėta su vidiniu SEO. Daugiau nei 65 kalbos, įvairūs lokalizacijos paketai. Tai sistema, kuri pateikia visus įrankius ne tik parduoti, tačiau ir optimizuoti savo verslą. Taip ilgus, kasdieninius verslo procesus atliekame efektyviai. Ką sako skaičiai? Per pastaruosius dvejus metus daugiau nei 5 milijonai atsisiuntimų, 700 000 bendruomenės narių, o parduotuvės veikia net 150 skirtinguose pasaulio šalyse.

Dokumentacija

Manau ne kartą teko susidurti, kai norite pasidomėti apie gaminį, paslaugą, o informacijos - minimalus kiekis. PrestaShop čia sako STOP. Sistema turi pilnai detelę dokumentaciją, kuri suskirstyti, net į atskiras dokumentacijas - vartotojui, programuotojui, dizaineriui. Dokumentacijose išsamūs aprašymai apie naudojamas technologijas, programinio kodo pavyzdžiai, patarimai ir aptariami įvairūs procesai. Kalbant apie pagalbą vartotojui - dar geresnė situacija. Internete gausu informacijos, vaizdo medžiagų kaip atlikti vieną ar kitą veiksmą, įsidiegti temą, modulį, pasitvarkyti įvairias parduotuvės dalis. 


Sistemų daug ir įvairiausių. Visos turi galybę teigiamų ir neigiamų savybių. Mano patarimas ir rekomendacija rinktis smulkaus - vidutinio verslo sprendimą PrestaShop. Tenka išgirsti, jog sistemos valdymas kiek sudėtingas, tačiau, sistemos valdymas nėra sudėtingas. Sistema tiesiog pasiūlo visą galybę veiksmų, kas pirmomis minutėmis pasirodo sudėtinga. Tačiau renkantis sistemą visad verta apgalvoti ir nesirinkti trumpiausio kelio, nes ateityje gali tekti investuoti dvigubai! Dabartiniais laikais verslas gali išaugti labai sparčiai, todėl dažnai daroma klaida, jog sakoma: pas mane mažai prekių, nieko daug nesitikiu ir renkuosi patį paprasčiausią variantą. Jums tiesiog pritrūks funkcionalumo ir teks investuoti daug daugiau į sistemą! 

Turite klausimų ar kyla kokių abejonių? Kreipkitės el.paštu: [email protected].

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku