2018 m. lapkričio 11 d. - 2 min skaitymo

PrestaShop konferencija Kaune - Baltic meetup 2018

Bijau suklysti, tačiau, tai pirmoji PrestaShop konferencija Lietuvoje? Na.. nors tikrai tokio dydžio! Lapkričio 15 d. visi turime unikalią galimybę apsilankyti Kaune ir išklausyti ilgametę patirtį turinčių vadovų ir svečių iš Europos patirties, minčių ir patarimų. Kaip teigia organizatoriai, tai netrūks sėkmės istorijų, patarimų, kaip pasiekti aukštesnių rezultatų ir geresnės kokybės vykdant e-komercijos veiklą.

PrestaShop konferencija Lietuvoje

„Invertus”, kartu su pagrindiniais renginio rėmėjais „Swedbank“ ir savo partneriais „PrestaShop“, kviečia sudalyvauti pirmojoje tokio tipo nemokamoje konferencijoje, kurioje pasisemsite naudingų žinių, išgirsite vertingų patarimų, o svarbiausia, turėsite galimybę akis į akį pasikalbėti su konferencijos pranešėjais bei pasikonsultuoti Jums rūpimais, su Jūsų e – prekyba susijusiais klausimais.

„Mes labai džiaugiamės, kad lapkričio mėnesį susipažinsime su Baltijos šalių PrestaShop bendruomene. Kadangi esame strateginiai Invertus partneriai, mums labai svarbu būti šio ypatingo renginio dalimi“, – džiaugiasi vienos didžiausių e – komercijos platformų „PrestaShop“ generalinis direktorius Aleksandre Eruimy.

PrestaShop konferencija Kaune

Kodėl verta aplankyti konferenciją?

Konferencijos metu pranešimus skaitys „PrestaShop“ generalinis direktorius Alexandre Eruimy ir techninis vadovas Aurélien Pelletier. Savo asmeninėmis verslo patirtimis dalinsis tokių žinomų įmonių atstovai kaip „DPDgroup“ ir „SimpleSurance“, „Yourpay” o taip pat ir vienas pagrindinių konferencijos rėmėjų – „Swedbank“.

Renginio metu išgirsite naudingų sprendimų, padėsiančių pagerinti savo el. parduotuvės veiklą, atrasite geriausius sprendimus, kurie užtikrintų Jūsų klientų poreikius bei išgirsite naujausias „PrestaShop“ platformos tendencijas, kurias tikrai galėsite pritaikyti ir savo elektroninėje parduotuvėje. Po pranešimų visi konferencijos dalyviai turės galimybę pabendrauti su konferencijos pranešėjais bei surengti individualią konsultaciją su geriausiais savo srities profesionalais verslo bei el. komercijos srityse.

Renginyje laukiami visi besidomintys elektroninės komercijos galimybėmis, ieškantys geriausių e – prekybos sprendimų savo parduotuvei bei jau naudojantys „PrestaShop“ platformą ir norintys sužinoti dar daugiau!

Kita informacija

Žinoma, tikrai rekomenduoju pasidalinti informacija su partneriais, kolegomis ir visais, kam aktuali e-komercijos tematika. Manau, jog mūsų aktyvumas dalyvaujant paskatintu ir dažnesnį konferencijų organizavimą.

Daugiau informacijos apie konferenciją rasite oficialioje svetainėje - https://www.invertus.eu/balticmeetup2018/

Straipsnyje naudota informacija iš oficialios rengėjų svetainės. Dėl tikslesnės informacijos kreipkites į rengėjus ar apsilankykite oficialioje konferencijos svetainėje.

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku