2019 m. vasario 21 d. - 3 min skaitymo

PrestaShop paslaugos ir modulių kūrimas

Internetinės parduotuvės funkcionalumas ir patogumas yra glaudžiai susiję su PrestaShop moduliais. Kai sistema nedidelė, tai puiki galimybė išplėsti elektroninės parduotuvės funkcionalumą, pritaikyti pagal norimus poreikius ir taip patobulinti internetinę parduotuvę. Jei Jūsų "PrestaShop" internetinė parduotuvė nevisiškai atitinka Jūsų poreikius ir norite patobulinti, geriausias sprendimas - PrestaShop moduliai.

PrestaShop moduliai kurti elPresta komandos

PrestaShop modulius pradėjome kurti 2011 m siekiant išplėsti vieną ar kitą funkciją, optimizuoti kasdieninius procesus, padidinti pardavimus. Tai peraugo į pagrindinį įmonės tikslą - PrestaShop modulių kūrimą.

2014 m. pradėjome pardavinėti modulius oficialioje PrestaShop aplinkoje - www.addons.prestashop.com

2016 m. gavome įvertinimą "Captain expertise level" už puikius rodiklius pardavinėjant modulius.

Per pastaruosius metus išleidome daugiau nei 50 modulių oficialiai, kurie prieinami mūsų klientams ir daugiau nei 100 individualių modulių verslui.

PrestaShop paslaugos ir PrestaShop modulių kūrimas

Populiariausi PrestaShop moduliai

Dirbant su Danijos rinka pastebėjome, jog retas netikrina informacijos kainų palyginimo portale, kaip PriceRunner.dk, tačiau labai nustebom, jog Lietuvoje kainų palyginimo portalai buvo visiškai nepopuliarūs ir elektroninių parduotuvių savininkai neišnaudoja papildomo pardavimų kanalo. Siekdami pagerinti klientų rezultatus, sukūrėm produktų eksportavimo modulį į kaina24.lt portalą ir produktų eksportavimo modulį į kainos.lt portalą.

Bendradarbiaudami su Venipak logistikos įmone atnaujinome ir ištobulinome PrestaShop venipak kurjerio integraciją, kurios pagalba išplėsite savo pristatymo galimybes siūlant pristatymą kurjeriu ir atsiėmimo taškus. Vos keli paspaudimai ir gausite siuntinio lipduką ir manifestą. Tai vienas populiariausių mūsų modulių.

Atlikome SMS siuntimo integraciją su LightSMS.com portalu. Tai Payseros valdomas projektas, kuris leidžia klientus informuoti SMS pranešimu apie pakitusią užsakymo būseną. Supakavus užsakymą ir paruošus išsiųsti - išsiunčia žinutę, jog užsakymas paruoštas išsiųsti. Tai labai efektyvus būdas informuoti klientus ir pagerinti vartotojų patirtį.

Jau prieš penkerius metus visur buvo aptarinėjama, jog lankstus pristatymas ir atsiskaitymas - sėkmės raktas į pardavimus. Sukūrėm MokiLizingas PrestaShop integracijos modulį, kuris suteikia galimybė klientams atsiskaityti išsimokėtinai su MokiLizingas. Tai tapo geriausiai parduodamu mokėjimo moduliu mūsų sistemoje!

PrestaShop MokiLizingas modulis

Galvojate apie naują funkciją ar integraciją?

Jei nerandate PrestaShop modulio, kurio reikia Jūsų internetinei parduotuvei, tai vos keletas žingsniu ir mes pateiksime modulio pasiūlymą:

  • Atsiųskite mums užduoties aprašymą. Jeigu turite veikiantį modulį, tai prisekite reikiamą modulį ir išsamiai aprašykite norimus pakeitimus.
  • Mes pateiksime savo klausimus, kurie padės patikslinti užduotį.
  • Atsakius į klausimus turėsime tikslų darbų sąrašą ir įvertinimą.

Jeigu modulis didesnis, sudarysime išsamų darbų planą išskaidant darbus į savaitinius etapus. Kiekvienos savaitės pabaigoje atsiunčiame rezultatus, savaitės ataskaitą ir aptariame kitą etapą. Toks darbų vykdymo principas leidžia maksimaliai įsigilinti į poreikius, skaidriai teikti darbų ataskaitą, lengvai adaptuoti / keisti naujas mintis / funkcijas darbų eigoje.

Sukūrus modulį suteikiame 6 mėn garantinį periodą prisiimdami atsakomybę už modulio kokybę, įdiegiame modulį ir sutvarkome iki galutinio etapo.

Kiti PrestaShop moduliai

PrestaShop apibūdinčiau, kaip šiuolaikišką, inovatoriška ir platų funkcionalumą turintį elektroninės prekybos sprendimą pritaikyta smulkiam ir vidutiniam verslui, tačiau kiekvienas verslas individualus. Jeigu norite išplėsti savo elektroninės parduotuvės funkcionalumą, peržiūrėkite mūsų siūlomus PrestaShop modulius, kurie tikrai gali būti naudingi Jūsų verslui: PrestaShop moduliai.

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku