2016 m. balandžio 25 d. - 2 min skaitymo

Buhalterinės apskaitos - Rivilė susiejimas su PrestaShop

Buhalterinės apskaitos programa "Rivilė GAMA" - tai sistema, apimanti buhalterinę, finansinę, klientų (CRM) ir verslo valdymo apskaitą. Ji turi įprastas grafinės Windows terpės "interfeiso" galimybes, o Kliento/Serverio (Client/Server-SQL) technologija bei tranzakcijų mechanizmas užtikrina duomenų patikimumą ir stabilumą.

Tenka pripažinti, Rivilė tikrai dažnas pasirinkimas įmonėse. Nors tai kiek dažnesnis pasirinkimas įmonėse, kurių dydis - vidutinio / didesnio dydžio, tačiau smulkesnės įmonės naudojasi įmonių paslaugomis, kuriuos teikia buhalterinės apskaitos paslaugas ir naudoja Rivilės apskaitos programą. Atsižvelgiant į tai paruošėm paslaugų paketą, kuris padeda optimizuoti kasdieninius verslo procesus:

Paslaugos

1. Naujų prekių pajamavimas per PrestaShop sistemą. 

Modulio pagalba lengvai ir greitai galėsite kurti naujus pajamavimo užsakymus ir suvesti naujus produktus. Galimybė eksportuoti pajamavimo užsakymus EIP / XLS / XML formatais ir importuoti į Rivilės buhalterinę sistemą. Modulis gali būti išplėstas atsižvelgiant į individualius poreikius.

2. Prekių, klientų sinhronizavimas su Rivile.

Galimybė eksportuoti prekes, klientus pagal pasirinktą laikotarpį. Klientai, prekės pateikiami EIP formatu. Galimybė lengvai importuoti gautus duomenis į Rivilę.

3. Pardavimų sinchronizacija.

Daugiau jokio varginančio darbo. Galimybė pasirinkti laikotarpį ir eksportuoti pardavimus. Pardavimai pateikiami EIP formatu, kuriuos galima vos per keletą minučių importuoti į Rivilę. Proceso metu išvengiami ilgi ir varginantys procesai, kurių metu suvedami duomenys į Rivilę. Šio proceso optimizavimas padeda klientams lengviau tvarkytis apskaitą, o įmonėms, kuriuos naudojasi kitų įmonių paslaugomis - sumažinti kaštus už buhalterinę apskaitą.

4. Kiekių eksportavimas iš Rivilės ir sinchronizacija su PrestaShop

Eksportuokite prekių likučius iš Rivilės ir vos keliais paspaudimais sinchronizuokite kiekius su PrestaShop parduotuve.

Kita informacija

Integracijos metu atsižvelgiama į visus niuansus - individualūs apskaitos niuansai ir pritaikoma pagal kliento ir vedamos buhalterijos poreikius.

Turite nestandartinių reikalavimų? Susisiekite, o mes pasistengsime pateikti sprendimą.

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku