2018 m. spalio 10 d. - 2 min skaitymo

Vidutiniškai 15,000 užsakymų per dieną!

Jeigu Jus skaitote šią naujiena, Jus tikrai sudomina ši antraštė. Ir ne kiek sudomino, o kiek privertė pasvajoti apie tokio projekto sėkmę. Vieniems, tai svajonė, idėja ir tikslas, o Vokiečių gigantams, tai realus dienos pardavimai. Prieš dešimt metų pradėjusi prekyba internetu "Mister spex" šiuo metu sulaukia 3,000,000 lankytojų ir vidutiniškai - 15,000 užsakymų per dieną. 

Spartus augimas

Mister spax įmonė jau ketvirti metai iš eilės augą įspūdingais tempais: 15-20 % per metus ir galėtu būti didžiausias pavyzdys visiems. Ir tai dar ne viskas! Nors įmonė orientuojasi ir sėkmingai įsitvirtino didžiausiuose Europos sąjungos šalyse (Vokietija, Austrija, Šveicarija, Prancūzija, Anglija) ir sulaukia įspūdingų rezultatų, apsukų nesumažina ir teigia, jog vis dar turi ką nuveikti minėtose šalyse. 

PrestaShop e-komercijos pardavimų didinimas

Inovacijos ir nuolatinis darbas

Įmonė nuolatos optimizuoja ir dirba prie dabartinių sprendimų, tačiau daug dėmesio skiria ir naujoms funkcijoms, inovacijoms. Dirbdama tokiu principų, įmonė daugiau nei dešimt metų visiškai prisitaiko prie klientų poreikių ir užtikrina kokybišką apsipirkimą. Ypač, kalbant apie technologijas ir inovacijos, kurios leidžia klientui lengviau pasirinkti ieškomus akinius, lęšius. Kyla klausimų, o kokios tos technologijos?

  • Visai neseniai įmonė pasiūlė virtualų 2D arba 3D akinių pasimatavimą
  • Išskirtinis dėmėsis individualiam klientui - rekomendacijos, patarimai, ankstesnių duomenų palyginimas

Įmonės darbas, apimtys ir pasiekimai tikrai įspūdingi, o numatomos funkcijos - dar įspūdingesnės. Įmonė planuoja sukurti akių patikrinimą internetu ir taip parinkti klientui tinkamiausius akinius ar lęšius. 

Apibendrinimas

Tai puikus pavyzdys, kaip internetinė prekyba generuoja įspūdingus skaičius ir pardavimus. O to labiau, įmonei, kuri rinkoje gyvuoja daugiau nei dešimt metų ir sugebėjo prisitaikyti ir pasiūlyti vartotojams išskirtinį dėmesį, technologinius sprendimus ir puikią apsipirkimo patirtį.

Mes dažnai įsivaizduojame, jog užtenka sukurti ir palikti, tačiau, siekiant būti geriausiems, išlikti ar padidinti pardavimus turime nuolatos dirbti, gerinti ir stengtis dėl klientų.

Naudojame trečiųjų šalių slapukus siekdami analizuoti svetainės srautą. Skaityti plačiau
Sutinku Nesutinku